Bryllup i utlandet? Dra til Toscana!

Det har vært stille fra meg her en stund. Det er ikke fordi jeg ikke har fotografert – heller tvert i mot. Livet mitt er altfor travelt på alle områder for tiden. Jeg jobber med å gjøre det enklere. Hvis du skal gifte deg i 2017 så må jeg informere at jeg kun vil ta et begrenset antall bryllup i 2017. Hvis dere lurer på om jeg kan fotografere deres bryllup så ønsker jeg at dere skal sende meg følgende informasjon:
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Jeg er spesielt interessert i å ta på meg oppdrag i utlandet. Hvis du lurer på å gifte deg i utlandet kan jeg virkelig anbefale det. Snart skal jeg dele litt mer bilder fra bryllupet jeg fotograferte i Toscana tidligere i år. Stor suksess og kjempe kjekt både for brudepar og for gjestene. Deilig å ha bryllupsplanlegger.

v15_9736

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *