Vurderer du å gifte deg i utlandet? Toscana er definitivt et flott sted å gifte seg!

 

v15_8601Det er utrolig mange avgjørelser  man må ta når man har bestemt seg for å gifte seg. Det er litt av et prosjekt – og før man har planlagt ett bryllup vet man egentlig ikke hva man begir seg ut på. Jeg tror uten tvil at det å ha noen som hjelper er en fordel. Bryllupsplanleggere som tar seg av alt gir Brud og Brudgom mer tid til å kose seg og føle seg mer som gjester i sitt eget bryllup enn en utkjørt fest koordinator. Velger man at man skal gjøre det i utlandet er man ikke bare festdeltaker men man kombinerer det med ferie, deilig vær og utrolig digg mat. Og man har tid til å være sammen med forlovere og festdeltakere mer enn bare på selve bryllupskvelden. Win-Win !

v15_8571

Jeg kommer til å dele bilder fra dette bryllupet i flere omganger. Dette er fra den første dagen forloverne og jeg ankom. Det var deilig å få en dag å bli kjent med brudefølget, se plassen og justere seg til stedet før alle gjestene kom. Var ute på tur, nøt de rustikke detaljene. Furu trærne, oliven trærne, gamle gjerder, utsikt over dalen, rustikke hus.

Fikk servert en absolutt deilig treretters middag med suppe, villsvin og smakfull dessert med rødvin som gjorde den gode maten enda bedre. Hvem andre en italienere kan få et slikt enkelt oppsett se så fantastisk ut? Rosmarin som bord dekorasjon ikke bare ser nydelig ut men luktet himmelsk !

Toscana for meg har alltid vært et mysterie. Jeg har liksom ikke forstått hvorfor folk vil dra langt fra sjøen, opp i tørre landsbyer… Men etter å ha vært der og opplevd roen, det enkle men deilige, og ikke minst skikkelig italienske så er jeg sikker på at jeg vil dra dit igjen. Kanskje for å fotografere ditt bryllup? Kanskje på feire. Tiden vil vise 🙂

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *